În Stoc
323 lei PRP 413 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -22% OFF
-
+

Microfon de studio profesional Stadroom la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Stadroom Stadroom – Microfon de studio profesional. Un microfon de înaltă calitate asigură un sunet frumos și profesional. Este un echipament ideal pentru a canta, inregistra podcasturi, videoclipuri cu sunet, face petreceri karaoke.... Calitate stea. Un echipament de înregistrare care va produce sunetul pe care îl căutați. Microfonul perfect pentru studiouri de înregistrare, posturi de radiodifuziune, spectacole de scenă și computere.. Reproducere superbă a sunetului. Microfonul captează doar sunetele direct în fața lui. Elimină zgomotul din jur pentru o reproducere a sunetului mai clară și mai realistă.. Pentru orice computer. Microfonul vine cu mufă audio universală și un adaptor USB. Este perfect compatibil cu computere desktop, telefoane mobile, laptopuri, tablete.. Îmbunătățește-ți performanța. Încântați-vă fanii cu un sunet superb și o experiență de ascultare. Indiferent dacă înregistrați muzică sau postați videoclipuri online, calitatea performanței dvs. se va îmbunătăți cu acest microfon.. Pentru profesioniști și amatori. Microfonul cu condensator satisface cerințele producătorilor de muzică din studiourile de înregistrare. Prețul accesibil și utilizarea simplă îl fac o alegere perfectă și pentru artiștii amatori.. Descriere: :Microfon de studio profesional. Directivitate: :Omni-directional. Sensibilitate: -34dB±2dB (0dB=1V/Pa la 1kHZ). Consum de curent: 3 mA.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha