În Stoc
99 lei PRP 134 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -26% OFF
-
+

Mini camera wireless Mikrokam la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Mikrokam Mikrokam - Mini cameră wireless. Uitați de instalațiile complicate; această cameră se conectează fără fir la telefonul mobil pentru o supraveghere fără stres. Se potrivește discret în orice spațiu.. Nu există unul mai mic decât acesta!. Camera de top Mikrokam este prima cea mai mică cameră de securitate pentru casa dvs.!. ASIGURA PACE ÎN CASA TA. Gardianul inobservabil al familiei tale nu permite nimănui să intre neobservat în casa sau biroul tău!. UITAȚI CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CASA TA. Cu această cameră foarte mică, puteți vedea oricând ce se întâmplă în casa dvs., pe proprietatea dvs., cu copiii sau cu animalele de companie.. NIMENI NU VA OBSERVA. Protejați-vă casa de hoți - zi și noapte. Configurați-l și dormiți liniștit pentru că înregistrează totul 24/7.. ÎNREGISTRARE CONSTANTĂ. Nu vă faceți griji că rămâneți fără spațiu. Această cameră acceptă suprascrie cel mai vechi videoclip cu cel mai nou, astfel încât să nu pierdeți nimic..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha