În Stoc
110 lei PRP 148 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -26% OFF
-
+

Mini compresor portabil Voltime la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Voltime Voltime - Mini compresor portabil. Umflați anvelopa unei mașini sau biciclete și mingi, saltele și jucării gonflabile cu un mini compresor puternic cu un manometru și trei extensii diferite.. Mini compresor puternic cu manometru și trei accesorii diferite. Anvelopele umflate în câteva clipe. Dimensiune miniaturală, dar performanță ridicată - acest compresor va umfla fără efort tot ce aveți nevoie. Umflați anvelopele unei mașini, motociclete sau biciclete în câteva minute.. Inflație fără oboseală. Puteți umfla rapid și fără efort toate articolele în interiorul și în afara casei. Uitați de pompele manuale care doar vă obosesc, iar rezultatul lipsește.. Este alimentat prin priza brichetei auto. Datorită conexiunii de 12 V pentru bricheta din mașină și cablu, aceasta poate fi utilizată în diverse scopuri.. Supliment de călătorie fără griji. Lansați o călătorie fără griji cu acest compresor în portbagaj. În cazul unei anvelope fixe, veți rezolva problema rapid și ușor, oriunde vă aflați.. Îmbunătățiți siguranța rutieră. Răspundeți la primul semn de probleme și umflați-vă rapid anvelopele cu acest dispozitiv compact, care este un echipament indispensabil în fiecare vehicul.. Descriere: Voltime este un mini compresor pe care trebuie să îl conectați la o brichetă auto și să îl utilizați pentru a umfla anvelopele, saltelele, bilele .... Materiale: plastic ABS, cauciuc. Dimensiune: 17,5 cm x 6,5 cm. Sursă de alimentare: DC 12 V.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha