În Stoc
56 lei PRP 80 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -30% OFF
-
+

Mini fotbal interactiv de masă Funtingo la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Funtingo Funtingo - Mini fotbal interactiv de masă. Cu acest fotbal interactiv de masă, cei mici vor uita de telefoanele mobile și computerele. Această jucărie fantastică și mâinile lor precise îi vor ajuta să joace fotbal într-un mod pe care nu l-au mai experimentat până acum. Materiale: plastic ABS, cauciuc. Cu acest fotbal de masă interactiv, cei mici vor uita de telefoane mobile și computere. Te vei distra mai mult și vei economisi mai mult spațiu. Funtingo este un al doilea nume pentru distracție nelimitată pentru dvs. și cei dragi. În plus, ocupă mult mai puțin spațiu decât orice alte jucării plictisitoare.. Modul corect de a învăța copiii despre fotbal. Acest joc vă va distra copiii ore întregi, va încuraja un spirit competitiv și îi va introduce în farmecele fotbalului.. Începeți o petrecere oriunde ați merge!. Plasați-l oriunde doriți și începeți petrecerea! Ai putea așeza cu ușurință acest fotbal portabil pe orice suprafață plană și poate începe distracția.. Distracție pentru toată lumea. Mini fotbalul de masă îi va distra pe toți fanii fotbalului, indiferent de vârstă. Este ideal pentru petreceri și zile de naștere pentru copii, seri de familie și adunări pentru adulți.. Puteți să o stocați oriunde doriți. Nu va lua mult din spațiu. Datorită dimensiunilor sale practice, 37,5 x 18,3 x 8 cm, Funtigo este foarte ușor de transportat și depozitat.. Descriere: Funtigo este o mini masă interactivă de fotbal.. Materiale: plastic ABS, cauciuc. Jucători: Potrivit pentru 2 jucători. Dimensiuni: 37,5 x 18,3 x 8 cm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha