În Stoc
25 lei PRP 41 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -39% OFF
-
+

Mini ventilator USB portabil pentru mobil Digifan la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Digifan Digifan – Mini ventilator USB portabil pentru mobil. Răciți-vă oricând și oriunde cu un mini ventilator pe care pur și simplu îl porniți prin conectarea la telefon, tabletă sau încărcător!. Bucurați-vă de răcoritoare oricând, oriunde!. Ușurare instantanee în buzunar. Acest mini ventilator oferă răcire imediată la îndemâna dumneavoastră. Doar conectați-l și simțiți briza!. Ultra-portabil, ultra-convenient. Atât de ușor și compact, se potrivește în buzunar sau în geantă – ia-l oriunde!. Zona ta personală cool, din mers. Oriunde te-ai afla, transforma-ti spatiul intr-un paradis de racoare cu acest ventilator usor de folosit.. Gata cu momentele transpirate. Participați la evenimente în aer liber vara sau călătoriți în călduri? Vei fi mereu cool și adunat cu acest ventilator.. Răcire eficientă din punct de vedere energetic. Bucurați-vă de briza aerului confortabil fără a descărca bateria dispozitivului. Îl poți folosi atâta timp cât ai nevoie.. Descriere: Mini ventilator pe USB, vă puteți conecta cu ușurință la telefon, tabletă sau alt dispozitiv pentru a vă împrospăta instantaneu oriunde ați merge.. Dimensiuni produs: 89 x 21 x 40 mm. Material: TPE. Culoare:Alb.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha