În Stoc
52 lei PRP 75 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -31% OFF
-
+

Mop flexibil cu lungime reglabila Moplle la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Moplle Moplle – Un mop flexibil de lungime reglabilă. Cel mai simplu instrument de curățare! Acest mop are un cap super flexibil și lungime reglabilă pentru a ajunge în fiecare colț al casei tale.. Cel mai simplu instrument de curățare care ajunge în fiecare colț al casei tale.. Ajunge la fiecare colț. Capul mopului este extrem de dur și are elasticitate bună, poate fi îndoit arbitrar. Grosimea de 1.5 cm vă permite să curățați toate colțurile și să îndepărtați praful din spațiile înguste inaccesibile.. Ajustabil pentru nevoile dvs. Mopul constă dintr-o tijă retractabilă, un cap de mop și o cârpă de mop din fibre fine. Poate fi dezasamblat în mod arbitrar pentru o curățare mai ușoară.. Curățați locurile inaccesibile. Mânerul este fabricat din oțel inoxidabil rezistent, poate fi reglat de la 120 cm la 148 cm în funcție de nevoile dvs. de curățare. Vă va ajuta să ajungeți în locuri înalte și inaccesibile.. Uitați de ridicare și deplasare. Mopul pliabil permite curățarea sub mașina de spălat, frigider sau orice alte dispozitive electronice grele sau mobilier fără mișcare grea.. Curățare ușoară a spațiilor înguste. Laveta din material de calitate curata eficient cu o absorbtie excelenta a prafului si fluidelor. Este excelent pentru curățarea sub pat, masă, golurile dintre mobilier și alte spații înguste.. Descriere: :Măturator din microfibră cu stâlp de prelungire. Material: Aluminiu. Culoare: Argintiu. Dimensiuni: :Necheltuit 120x41x8 cm; extins 148x41x8 cm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha