În Stoc
65 lei PRP 91 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -29% OFF
-
+

O șapcă unică de catifea pentru cei mai tineri Banito la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Banito Banito – O șapcă unică de catifea pentru cei mai tineri. O pălărie adorabilă în formă de iepuraș îi va face pe toți copiii fericiți. Pe lângă faptul că este cea mai caldă și mai moale pe timp de iarnă, are funcția distractivă de a mișca urechile! Materiale: 90% poliester, 10% spandex. Distracție care durează ore întregi. Apăsați mâinile iepurașului, iar urechile vor începe să se miște în sus și în jos. Copiii se vor juca cu el ore în șir.. Se potrivește tuturor – copii și adulți deopotrivă. Această șapcă este moale și confortabilă, perfectă pentru purtarea zilnică. Dimensiunea de 28 x 50 cm este potrivită pentru adulți și copii, băieți și fete.. Accesoriu grozav de sărbători. Va fi un accesoriu de modă perfect pentru sărbători precum Paște, Crăciun, Halloween sau zile de naștere.. Confort cald. Materialele sunt blânde cu pielea, nu strâng și nu provoacă iritații. Veți putea purta șapca drăguță ore întregi.. Bucurați-vă de activitățile de iarnă fără îngheț. Pe lângă faptul că este o șapcă drăguță, îți va proteja și capul împotriva frigului. Bucurați-vă de petrecerea timpului afară chiar și în lunile reci ale anului, fără disconfort.. Descriere: o șapcă unică pentru copii.. Materiale: 90% poliester, 10% spandex. Alimentat de: 6x CR2025 baterie (inclusă în ambalaj). Dimensiuni: 28 x 50 cm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha