În Stoc
40 lei PRP 60 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -33% OFF
-
+

O brățară energizată cu simboluri puternice Aureas la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Aureas Aureas - Brățară energizată cu simboluri puternice. O brățară frumoasă în care curg nuanțe de aur și negru, energizate de simboluri puternice pentru atragerea fericirii. Energie pozitivă și vibrații bune. Acțiune energetică puternică. Brățara atractivă este energizată cu simboluri orientale și margele din piatră naturală care te vor ajuta să transformi acțiunea energetică în avantajul tău.. Adu norocul de partea ta. Ajută-ți fericirea să ajungă la tine purtând o brățară decorată cu simboluri antice pentru a invoca fericirea și progresul.. Puternica figurină a creaturilor Pixia atrage bunăstarea. Bratara este impodobita cu o figurina a creaturii Pixiu care a fost folosita de mii de ani ca amuleta pentru a atrage bunastarea financiara.. Foarte popular printre oamenii de afaceri. Această brățară este populară și în rândul celor care nu poartă în mod normal bijuterii. Este purtat cu plăcere de oamenii de afaceri ca amuletă pentru succesul în afaceri.. Protejați-vă de energia negativă. Înconjoară-te cu energie pozitivă și respinge efectele negative ale mediului extern în provocările tale zilnice.. Descriere: Aureas este o brățară cu margele speciale care poate fi purtată atât de bărbați, cât și de femei.. Material: piatra naturala, aliaj. Culoare: Negru-auriu. Greutate: 44 g.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha