În Stoc
93 lei PRP 127 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -27% OFF
-
+

O cămașă de noapte modernă Dufsy la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Dufsy Cămașă de noapte modernă Dufsy. Simțiți-vă frumos și arătați minunat cu această cămașă de noapte atractivă. Materialele moi și blânde îți vor mângâia pielea toată noaptea. Materiale: 95% poliester, 5% spandex. Materialele moi și blânde îți vor mângâia pielea toată noaptea. Pentru nopți romantice. Lasă cămașa de noapte Dusfy să te ducă în nopți romantice și memorabile. Bucurați-vă de o piesă vestimentară moale și impresionantă.. Modelul tău preferat, atractiv. Va deveni un hit absolut în garderoba fiecărei doamne! Vă va face pur și simplu să vă îndrăgostiți complet și să vă răsfățați cu sentimente tandre.. Detalii din dantelă pentru un efect plin de farmec. Detaliile din dantelă sunt indispensabile dacă doriți să obțineți un aspect atractiv. Va lăsa o impresie eficientă și plină de farmec.. Perfect pentru ocazii speciale. Condimentați o cină romantică cu o piesă vestimentară și mai romantică. Plăcerea reciprocă este garantată!. Surprinde-l pe cel drag. Compania intimă a celor doi o face magică și de neuitat. Este ideal pentru momentele care merită sigilate în memoria partenerului tău.. Descriere: Dufsy o cămașă de noapte romantică care pune accentul pe curbe. Material: 95% poliester, 5% spandex. Culoarea rosie. Dimensiune: Universal.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha