În Stoc
29 lei PRP 47 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -38% OFF
-
+

O coarda de sarit LilyLoop la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


LilyLoop LilyLoop – O coarda de sărit. Experimentați un nou mod mai eficient de a sări, dar fără frânghia nepractică. Ideal pentru antrenamente fără probleme!. Atinge-ți obiectivele de fitness mai repede cu coarda de sărit fără fir. Fitness fără limite. Descoperă o nouă modalitate de a te menține în formă! Coarda noastră de săritură fără fir oferă un antrenament fără probleme, oricând și oriunde.. Siguranța pe primul loc, întotdeauna. Designul nostru fără frânghie înseamnă că nu vă împiedicați, nu vă loviți accidental. Totul tine de siguranta si confortul tau.. Spațiul nu este o barieră. Cu designul compact al frânghiei de săritură fără frânghie, vă puteți antrena literalmente oriunde. Chiar și în cele mai mici spații, îl poți folosi fără limite.. Rotație de 360 de grade. Bucurați-vă de libertatea unui design de rotație la 360 de grade. Sărituri lin, rapide și distractive, fără încurcături de frânghie!. Utilizare simplă. Spune la revedere configurațiilor complexe ale echipamentelor de fitness. Coarda noastră de săritură este gata de utilizare instantaneu, oricând.. Descriere: Coarda de sărit fără fir pentru antrenament. Materiale: PP, PVC. Dimensiunea mânerului: 23 cm. Culoare:Roz.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha