În Stoc
22 lei PRP 37 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -41% OFF
-
+

O jucărie anti-stres FidgyCube Colour - Green Colour - Green la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Colour - Green FidgyCube FidgyCube – Jucărie antistres. O modalitate interesantă de a uita de stres și de a te distra! Acest puzzle cu zaruri și bile este minunat atât pentru adulți, cât și pentru copii. Material: plastic ABS. Un puzzle cu zaruri și mingi grozav pentru adulți și copii. Luați o pauză de la muncă și limpeziți-vă mintea. Jucăria necesită concentrare și te va face să nu te gândești la muncă și la angajamentele zilnice. După doar câteva minute cu ea, te vei simți mai odihnit și mai calm.. Uitați de problemele cotidiene. Dorința de a pune toate mingile la locul potrivit îți va ocupa atenția și vei uita de grijile cotidiene. Oferă-ți câteva momente de odihnă.. Îmbunătățește coordonarea mișcării. Pentru a pune toate bilele la locul potrivit, este necesar să le rotiți constant, să urmăriți și să întoarceți mecanismul principal. Degetele tale vor fi mai flexibile și reacțiile tale mai rapide.. Ameliorează stresul și nervozitatea. Ritmul modern de viață aduce cu sine cantități mari de stres. Restabiliți o bună dispoziție și reduceți nervozitatea concentrându-vă pe potrivirea bilelor după culoare.. Stimulează diferite abilități la copii. Pe lângă coordonarea mișcării, această jucărie alimentează concentrarea, răbdarea și abilitățile de rezolvare a problemelor la copii. Puneți-vă copiii să învețe elementele de bază ale gândirii strategice de la o vârstă fragedă.. Descriere: FidgyCube este o jucărie anti-stres care servește relaxare și distracție și este potrivită pentru copii și adulți.. Material: plastic ABS. Dimensiuni jucărie: 11 x 10 cm. Ambalare: 1 x jucărie anti-stres.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha