În Stoc
120 lei PRP 160 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -25% OFF
-
+

O perucă dezordonată Sonya la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Sonya Sonya - perucă dezordonată. Dacă sunteți una dintre persoanele care doresc culoarea albastră cenușie a părului, dar nu doresc să vă strice părul natural, o perucă Sonya este soluția ideală pentru dvs. Material: fibre sintetice 100% rezistente la căldură. Soluția ideală pentru părul subțire și uscat, care crește încet și greu de modelat!. O coafură care se potrivește tuturor formelor feței. Puteți avea o coafură scurtă modernă în doar câteva minute. Culoarea albastră cenușie a acestei peruci la modă subliniază pomeții și se potrivește oricărei forme a feței.. Stilizați-l după cum doriți. Realizată din materiale sintetice extrem de rezistente, această perucă este potrivită pentru coafarea într-un stil care vi se potrivește numai dumneavoastră.. Un aspect mai distractiv într-o clipită. Cu o perucă dezordonată, schimbați-vă imaginea într-o clipă și străluciți. Aspectul natural al perucii va face orice eveniment mai distractiv și va atrage o multitudine de complimente.. Fără tunsoare suplimentară. Stilizați-l cu mâinile și peruca este gata de purtat. Nu necesită scurtarea suplimentară a bretonului sau lungimea părului în sine.. Stabil și respirabil în timpul purtării. Plasa respirabilă a perucii previne transpirația și nu provoacă mâncărimi ale scalpului. Oferă stabilitate în toate momentele de purtare.. Descriere: Sonya - perucă dezvelită. Material: fibre sintetice 100% rezistente la căldură. Tipul coafurii: coafura Pixie. Culoare: albastru frasin.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha