În Stoc
157 lei PRP 206 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -24% OFF
-
+

Ochelari de soare Beronia la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Beronia Ochelari de soare Beronia. Modelul extravagant de ochelari protejează efectiv ochii și zona din jurul lor, nu alunecă sau cade de pe față și oferă o expresie de modă eficientă!. Modelul extravagant de ochelari protejează eficient ochii și zona din jurul lor!. Ochelari de damă și senzuali. Acești ochelari sunt ideali pentru combinația atât de dorită.. MODEL HIT. Concepute după branduri mondiale, acești ochelari sunt modelul dominant în acest sezon. Sunt deosebit de populare printre influențatori și fețele de modă.. CALITATE ȘI CADRU FORT. Rama ochelarilor este realizată din material durabil și face ca acești ochelari să fie puternici și fiabili și nu vor fi ușor deteriorați.. ACCESORIU DE MODĂ EFICIENT. Designul izbitoare le face un accesoriu de modă fermecător, care conferă feței un aspect extrem de atractiv.. UȘOARE ȘI COMODĂ DE PORTAT. Picioarele confortabile nu creează presiune în timpul purtării, dar permit o aderență mai bună.. Materialul lentilei: policarbonat. Material cadru: oțel inoxidabil. Dimensiuni cadru: 147 mm x 131 mm. Dimensiuni lentile: 55 mm x 54 mm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha