În Stoc
56 lei PRP 80 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -30% OFF
-
+

Ochelari de soare de siguranță X-look la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


X-look X-look - Ochelari de soare de protecție. Ochelarii practici pentru protecție suplimentară la conducere îmbunătățesc siguranța rutieră.. Ochelarii practici pentru protecție suplimentară la conducere îmbunătățesc siguranța rutieră.. Conduceți fără a distrage reflecțiile soarelui, zăpezii, iluminatului. Ochelarii de soare cu lentile speciale reduc strălucirea soarelui, lumina altor vehicule și iluminatul stradal. Neutralizează și întunecă strălucirea puternică, făcând conducerea mai confortabilă.. Gata cu ochii obosiți. Devierea privirii de la drum chiar și pentru o secundă poate duce la pericol. Cu acești ochelari, nu există nicio senzație inconfortabilă care te face să te freci din ochi din când în când.. Fără stres în timpul conducerii. Cu ochelarii de protecție proiectați special pentru conducere, nu mai există zgârieturi ori de câte ori vă întâlnește un alt vehicul. Cu ochelarii X-look, vă puteți simți în cele din urmă în siguranță la volan.. Ele aderă perfect la față. Uitați de ajustarea plictisitoare și frecventă a ochelarilor. Spre deosebire de ochelarii de soare obișnuiți, X-look rămân la locul lor chiar și la plimbări lungi.. Cadru armat pentru utilizare pe termen lung. Cadrul îngroșat face din aceste ochelari un model solid și fiabil, care nu va fi deteriorat cu ușurință.. Descriere: Ochelari de soare de siguranță care facilitează conducerea și îmbunătățesc vizibilitatea.. Material: aliaj + acril. Culoarea neagra. Ambalare: Ochelari și carcasă.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha