În Stoc
71 lei PRP 99 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -28% OFF
-
+

Ochelari de soare Excentrica la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Excentrica Excentrica - Ochelari de soare. Designul izbitor și interesant face din aceste ochelari un accesoriu fermecător și conferă feței un aspect extrem de atractiv!. Aspect și design luxos!. Ele fac ca fiecare formă a feței să fie și mai atractivă. Ochelari de top cu linii ascuțite care combină eleganța și senzualitatea. Se potrivesc oricărei forme ale feței și o fac și mai atractivă.. Condimentul perfect pentru un look cool. Acest model unic de ochelari va fi condimentul perfect pentru o combinație de îmbrăcăminte relaxată, formală, rece sau elegantă. Îi va da o dimensiune de atractivitate și modernitate.. Vedere maximă și protecție a pielii. Protejați pielea și ochii de efectele nocive ale soarelui. Cu acest model de design fenomenal, veți acoperi partea sensibilă a pielii din jurul și de deasupra ochilor.. Un design care a devastat tendințele. Modelul supradimensionat de ochelari de modă în forma pătrată super populară a devastat tendințele. Sunt purtate de toată lumea, de la vedete și influențatori la sportivi.. Fără a cumpăra ochelari de soare scumpi. Purtați ochelari premium fără a cumpăra modele prea scumpe unde plătiți doar pentru un nume sonor.. Descriere: Excentrica este un model supradimensionat de ochelari cu rame subțiri de formă geometrică.. Materiale: plastic, metal. Protecție: UV400. Culoarea maro.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha