În Stoc
97 lei PRP 132 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -27% OFF
-
+

Ochelari de soare polarizați Egzia la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Egzia Egzia - ochelari de soare polarizați. Ochelarii polarizați moderni vă vor îndeplini perfect stilul de zi cu zi și vă vor proteja ochii de lumina puternică a soarelui, ceea ce va face mult mai ușor mersul pe jos, conducerea sau practicarea oricărui sport.. 2 în 1 – stil excelent și protecție supremă. Design special care poate fi purtat peste ochelari de prescripție. Forma special concepută a ochelarilor vă va permite să purtați ochelari de soare chiar și peste ochelarii de prescripție obișnuiți.. Protecție solară care va reduce oboseala ochilor. Lentilele de protecție blochează 100% razele dăunătoare UVA și UVB, elimină, de asemenea, lumina reflectantă și împrăștiată. Te vei putea mișca liber la soare în timpul zilei, fără să-ți obosești ochii.. Adaptabil la orice formă a feței. Ochelarii de soare nu alunecă în timp ce purtați, tampoanele pentru nas se adaptează formei tale pentru a oferi cea mai confortabilă purtare fără senzație de greutate pe față..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha