În Stoc
138 lei PRP 182 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -24% OFF
-
+

Ochelari de soare sport moderni, pliați Razze la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Razze Razze - Ochelari de soare sport moderni, pliați. Ochelari de soare flexibili care oferă protecție în toate condițiile de lumină, oriunde ai merge. Au un cadru foarte usor si subtire cu doua extensii care iti ofera un confort deosebit in timpul purtarii.. Rame ușoare și flexibile care oferă protecție completă cu lentile polarizate.. 2 în 1 – stil excelent și protecție supremă. Lentila polarizata. Lentilele de protecție blochează 100% razele dăunătoare UVA și UVB, elimină, de asemenea, lumina reflectantă și împrăștiată. Ochelarii sunt stabili în timpul purtării și sunt rezistenți la lovituri și zgârieturi.. Ochelari de soare sport cu cataramă pentru șapcă. Ochelarii de soare vin cu două tipuri de temple, dintre care unul este o cataramă pentru o șapcă care vă oferă o purtare stabilă în timpul diferitelor activități sportive.. Protecție multiplă, potrivită pentru o varietate de medii. Ochelarii de soare se potrivesc tuturor formelor de cap datorită cadrului foarte flexibil care, prin urmare, suportă multe funcționalități. Sunt potrivite pentru motociclism și ciclism, alergare, pescuit, schi sau alte activități în aer liber..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha