În Stoc
59 lei PRP 84 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -30% OFF
-
+

Oglindă cu unghi larg Gaper la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Gaper Gaper – Oglindă retrovizoare cu unghi larg. Conduceți fără stres! Oglinda cu lățime mare vă oferă o vedere mai bună și mai eficientă la un unghi de 180 de grade și reduce riscul de surprize neplăcute.. Inspecție mai bună și mai eficientă la un unghi de 180°C. Simțiți-vă mai sigur la volan!. Gaper Oglinda retrovizoare vă va oferi o vizibilitate mai bună în timp ce conduceți. Vă va oferi un sentiment mai bun de securitate, indiferent dacă sunteți pe autostradă sau în oraș. Prezentare bună a punctelor oarbe. Este proiectat pentru a extinde raza de vizionare, îmbunătățind în același timp viziunea șoferului asupra punctelor oarbe. Face conducerea mai sigură și simplifică parcarea.. Vă oferă o reflecție clară. Este realizat din sticlă excepțională de înaltă calitate, care oferă o vedere perfectă și clară.. Ajutorul tău pentru călătorii lungi. Acest supliment util elimină oboseala ochilor, deoarece filtrează eficient razele infraroșii și ultraviolete dăunătoare ochilor. Acest lucru permite o conducere mai sigură pe termen lung.. Elimină toate distorsiunile dăunătoare. Materialul din sticlă de înaltă calitate elimină distorsiunile, reflexiile și reflexiile duble. Această oglindă retrovizoare protejează împotriva luminilor de drum ale vehiculului din spatele tău și te asigură condusul în siguranță.. Descriere :: Gaper este o oglindă cu unghi larg.. Material :: plastic ABS, sticlă. Dimensiuni :: 30 cm x 6,5 cm. Culoarea neagra.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha