În Stoc
40 lei PRP 60 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -33% OFF
-
+

Oglinda retrovizoare pentru bicicleta Bamir la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Bamir Bamir – Oglinda retrovizoare pentru bicicletă. Experimentați siguranța și confortul într-unul singur cu această oglindă elegantă, reglabilă pentru bicicletă. Perfect pentru toate cursele tale!. Vă ajută să vedeți potențialele pericole înainte ca acestea să devină o problemă!. Mergeți cu bicicleta cu liniște sufletească. Vedeți totul în spatele vostru fără a vă întoarce capul cu oglinda retrovizoare pentru bicicletă. Călătoriți cu siguranță, știind ce se întâmplă din spate.. Instalarea este ușoară. Uitați de instrumentele grele și instrucțiunile complicate. Oglinda noastră se atașează cu ușurință cu o cataramă simplă – vei fi gata să călătorești în câteva secunde.. O vedere clară, indiferent de ce. Oglinzile retrovizoare tremurate sunt de domeniul trecutului. Oglinda noastră rămâne stabilă, oferind o vedere clară chiar și pe drumurile accidentate.. Necesitate pentru fiecare biciclist. Alăturați-vă rândurilor de bicicliști inteligenți care nu ar merge fără oglinda lor Bamir. Vezi de ce este ultima oglindă pentru bicicletă de care vei avea nevoie vreodată.. Faceți din fiecare călătorie o bucurie. Cu o vizibilitate mai bună, sunteți liber să vă bucurați de călătorie și de destinație. Călărește cu ușurință, călărește cu bucurie..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha