În Stoc
90 lei PRP 123 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -27% OFF
-
+

Pălărie practică cu protecție solară îmbunătățită Devere la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Devere Devere – Pălărie practică cu protecție solară îmbunătățită. Alegerea numărul 1 pentru aventurierii în aer liber! Pălăria de vară supremă este însoțitorul perfect pentru pescuit, vânătoare, drumeții, grădinărit, călătorii, camping și alte activități în aer liber. Material: 100% poliester. O mare protecție împotriva soarelui. Bora este suficient de lată pentru a vă proteja fața, ochii și gâtul de razele soarelui. Banda reglabila previne pierderea palariei si usureaza eliminarea acestuia.. Rămâne pe CAP în orice condiții meteorologice. Borul lat asigură că pălăria rămâne pe cap în zilele cu furtună și vânt. Există un șnur reglabil care poate fi strâns pentru protecție și siguranță suplimentară.. Protejează împotriva supraîncălzirii. Pălăria impermeabilă are patru deschideri cu plasă pentru ventilație pentru a asigura răcirea capului. Nu veți transpira și nu vă veți simți cald sub soarele puternic.. Model universal pentru protecție maximă împotriva razelor UV dăunătoare. Modelul universal poate fi purtat de oricine. Este special realizată cu protecție supremă împotriva razelor UV dăunătoare, pentru cei care petrec mult timp în aer liber.. Se adaptează la orice formă și dimensiune a capului. Pe langa faptul ca este foarte practica, diametrul mare si sireturile de pe aceasta palarie o fac potrivita pentru orice cap. Îl vei ajusta cu ușurință pentru a se potrivi confortabil capului tău.. Descriere: O pălărie practică cu protecție solară îmbunătățită.. Material:: 100% poliester. Culoare: gri. Dimensiuni: bor pălărie – 7,5 cm; diametrul pălăriei – 52 - 58,5 cm; înălțimea pălăriei – 10 cm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha