În Stoc
58 lei PRP 82 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -29% OFF
-
+

Perie de toaleta flexibila Brushily la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Brushily Brushily- Perie de toaletă flexibilă. Aveți o baie curată și ordonată, cu o perie de toaletă nouă care se îndoaie în toate direcțiile pentru a curăța temeinic întregul scaun de toaletă.. Perie de toaletă care se îndoaie în toate direcțiile pentru a curăța temeinic întregul scaun de toaletă. Uscat si inodor. Peria are un rezervor de perete cu orificii pentru a menține peria și suportul uscate și inodore. Baia va fi curata, fara mirosuri neplacute.. Excelent pentru detartrare și curățare profundă. Flexibilitatea periei este bună pentru detartrare, deoarece ajunge sub marginea vasului de toaletă și îndepărtează depunerile de calcar dur. Nu se vor aduna bacterii sau murdărie pe scaunul de toaletă.. Economisește timp și efort. Perii groși curăță cu ușurință orice suprafață de baie, fără a folosi forța. Nu trebuie să atingeți nimic cu mâinile și curățarea se face în jumătate din timpul obișnuit.. Flexibil și de lungă durată. Peria flexibilă se adaptează formei cochiliei tale, nu o va zgâria chiar dacă aplicați o forță mai puternică la curățare. După utilizare, peria în sine este rapid și ușor de curățat.. Ajungeți în orice spațiu din baie. Capul flexibil atinge zonele greu accesibile și spațiile înguste din orice baie. Poate fi folosit pe orice suprafață din baie, orice canelură, curbă sau colț strâns.. Descriere: O perie de toaletă flexibilă.. Materiale: ABS, plastic PP. Lungime: 42 cm. Dimensiuni cap de curățare: 12 x 9,5 x 11,5 cm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha