În Stoc
115 lei PRP 154 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -25% OFF
-
+

Perucă bob modernă Madalene la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Madalene Madalene - Perucă bob modernă. O perucă cu design de film și stil profesional. Are breton și capete frumos modelate și netezite.. O perucă cu design de film și stil profesional.. Transformă-ți aspectul instantaneu. Transformă orice coafură de la obișnuită la elegantă cu această perucă bob blondă. Straturile voluminoase și bretonul lung creează un aspect șic și sofisticat, care este perfect pentru orice ocazie.. Stil chic fără efort. Peruca noastră modernă blondă îți va oferi un upgrade instantaneu de stil, care emană șic fără efort. Spune-ți adio orelor petrecute în fața oglinzii încercând să-ți perfecționezi coafura.. Glamour atemporal. Intră în centrul atenției și îmbrățișează glamourul pregătit pentru film cu peruca noastră bob proiectată profesional. Este ca și cum ai avea propriul tău stilist personal de gardă, asigurându-te că arăți mereu pregătit pentru covorul roșu.. Perfecțiune în stil profesional. Gata cu zilele proaste ale părului! Peruca noastră bob este stilată profesional la perfecțiune, astfel încât să poți avea încredere un aspect impecabil în fiecare zi. Este timpul să lăsați în urmă frustrarea părului imprevizibil.. Frumusețe cu întreținere redusă. Spune-ți la revedere nesfârșitelor rutine de styling și întreținere. Peruca noastră bob vă permite să mențineți fără efort un aspect frumos, fără bătălia de îngrijire obișnuită a părului.. Descriere: :Perucă bob modernă de culoare blondă. Material::fibre sintetice. Culoare: Blond. Pachet::1 perucă cu plasă.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha