În Stoc
107 lei PRP 144 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -26% OFF
-
+

Perucă bob modernă Regina la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Regina Regina – Perucă bob modernă. Hit din acest sezon printre peruci! O perucă de înaltă calitate cu păr moale matasos arată complet natural și aderă perfect la cap.. Hit din acest sezon printre peruci! O perucă de înaltă calitate cu păr moale și mătăsos arată complet natural. Aspect natural. Nu trebuie să vă faceți griji că arăți ca și cum ai purta o perucă. Această perucă de înaltă calitate arată complet naturală și se îmbină perfect cu linia părului tău natural.. Păr moale mătăsos. Regina peruca bob scurtă modernă se laudă cu un păr sintetic moale, mătăsos, care este confortabil de purtat. Gata cu părul încâlcit sau aspru care necesită o coafare extinsă.. Îmblanzează părul indisciplinat. Spune-ți adio zilelor proaste ale părului! Această perucă este o soluție eficientă pentru îmblânzirea părului rebel, oferindu-ți un aspect lustruit și elegant.. Volumul accentuat. Peruca bob scurtă modernă este concepută pentru a oferi părului tău un plus de volum, adăugând instantaneu o notă de glam aspectului tău de zi cu zi.. Aderenta perfecta. Regina peruca este concepută pentru a se potrivi perfect capului tău, oferind aderență maximă și asigurându-se că rămâne pe loc toată ziua, indiferent de ceea ce faci.. Descriere: :Perucă bob modernă de culoare maro închis. Material::Fibre sintetice. Culoare::maro închis. Pachet::1 perucă cu plasă.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha