În Stoc
181 lei PRP 236 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -23% OFF
-
+

Perucă modernă Naby la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Naby Naby – O perucă modernă. Cu o calitate uimitoare și aspectul natural al perucii, nimeni nu vă va ști secretul pentru o coafură plină de culori bogate. Material: fibră sintetică. O coafură bob la modă oferă aspectul șic dorit.. Aspectul șic dorit. O coafură bob la modă, populară de ani de zile, îți va oferi un look pe care multe femei și-l doresc. Obțineți un aspect șic în cel mai scurt timp.. Arată grozav pe orice formă a feței. Bretonul mai lung încadrează frumos fiecare formă a feței. Și nuanțele de culoare blond și maro vor fi grozave pe fiecare nuanță de piele.. Transformă-ți aspectul pentru orice ocazie cu o coafură bogată în volum. Această perucă este alegerea numărul 1 atunci când aveți nevoie de o schimbare rapidă - fără a merge la coafor. Pune-l pe el, coafează-l și ai o coafură demnă de orice ocazie – serviciu, noapte sau sărbătoare.. Soluție ideală pentru părul cu creștere lentă. Dacă părul tău durează luni să crească doar câțiva centimetri, atunci această perucă este soluția pe care ai căutat-o! Realizează o coafură de lungime medie în câteva secunde.. La fel ca și părul natural. Peruca imită părul perfect natural. Cusute cu grijă în șuvițe de păr și linia părului cu aspect natural îți va oferi un aspect realist.. Descriere: O perucă modernă.. Material: Fibre sintetice. Culoare:Maro cu reflexe blonde. Lungime: lungime mijlocie.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha