În Stoc
238 lei PRP 308 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -23% OFF
-
+

Perucă modernă Zedra la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Zedra Zedra – Perucă modernă. Nu va trebui să pierzi timpul și să aștepți să îți crească părul, să-l vopsești și să-l ondulezi cu această perucă unică. Transformare instantanee cu peruca la modă. Material: fibră sintetică. Nu pierde timpul așteptând să-ți crească părul, vopsește-l și ondulează-l cu această perucă unică. Schimbă-ți coafura în câteva secunde. O perucă care vă va oferi o coafură uimitoare, greu de realizat în mod natural. Economisiți timp și efort și bucurați-vă de un aspect la modă.. Visul tău de a avea părul lung este acum realitate. Peruca foarte lungă oferă o transformare uimitoare aspectului tău. Pune-ți peruca în câteva secunde și bucură-te de visul tău de o viață de păr creț și lung.. Cea mai la modă culoare de păr fără vopsire. Parul tau nu trebuie sa sufere de vopsire, cu aceasta peruca in culori reci platinate. Protejează-ți părul natural și poartă cea mai la modă culoare a sezonului.. O coafură diferită în fiecare zi. Bucurați-vă de numeroasele opțiuni de aranjare și purtare a perucilor. Puteți lăsa peruca să cadă pe spate, să vă faceți o coadă voluminoasă și să experimentați cu cocuri de păr.. O perucă ușor de întreținut. Peruca este realizata din fibre sintetice de inalta calitate si este foarte usor de intretinut. Își va păstra aspectul extraordinar ani de zile.. Descriere: O perucă modernă. Material::Fibre sintetice. Culoare: :Ombre, blond platină. Pachet: 1 perucă, 1 plasă de păr.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha