În Stoc
112 lei PRP 150 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -25% OFF
-
+

Perucă stratificată cu stil profesional Loana la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Loana Loana - Perucă stratificată cu stil profesional. Mântuire pentru părul vopsit! Acoperiți creșterea întunecată de pe păr cu o perucă și amânați revopsirea.. Mântuire pentru părul vopsit! Acoperiți creșterea întunecată de pe păr cu o perucă și amânați revopsirea.. Experimentați Transformarea stilului fără efort. Bucurați-vă de un aspect impecabil în câteva secunde cu peruca noastră modernă, scurtă, blondă. Această perucă este concepută pentru a vă ridica fără efort stilul cu amestecul său uimitor de nuanțe de blond, cenușă și caramel.. Obțineți o coafură scurtă uimitoare cu ușurință. Transformă-ți instantaneu aspectul cu peruca noastră stratificată cu stil profesional. Spune la revedere orelor lungi petrecute la salon și salută stilul fără efort care se potrivește stilului tău de viață ocupat.. Îmbrățișează frumusețea bretonului minunat. Înfrumusețează-ți trăsăturile cu adăugarea încântătoare de breton minunat. Peruca noastră vine pre-stilată cu breton care îți încadrează perfect fața, adăugând o notă de rafinament aspectului tău general.. Descoperiți versatilitatea tonurilor blonde. Răsfățați-vă cu posibilitățile nesfârșite de tonuri blonde pe care le oferă peruca noastră. De la nuanțe moi și subtile la nuanțe îndrăznețe și vibrante, găsiți potrivirea perfectă pentru a vă completa stilul personal și pentru a vă ridica aspectul.. Aspect natural. Peruca noastră oferă o acoperire completă, ascunzându-vă complet părul și oferind coafurii alese un aspect impecabil și natural. Nimeni nu va ști vreodată că porți o perucă!. Descriere: perucă stratificată cu stil profesional. Material::Fibre sintetice. Culoare: : Blond, cu nuanțe de platină, cenușă, cupru și culoare caramel. Pachet::1 perucă cu plasă.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha