În Stoc
125 lei PRP 166 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -25% OFF
-
+

Placa pentru masa de frezat CutMate la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


CutMate CutMate – Placă pentru masa de frezat. Crește-ți abilitățile de prelucrare a lemnului! Placa cu 4 inele de inserție și șuruburi diferite pentru router, vă va satisface toate nevoile. Pachetul include: placă metalică, șuruburi, piulițe, știft de pivotare și 4 inele. Nu este inclus in pachet: masa din lemn, freza electrica.. Placă metalică, șuruburi, piulițe, piesă metalică și 4 inele. Placa de router versatila. CutMate vine cu 4 inele de inserare și șuruburi diferite pentru router, ceea ce îl face instrumentul ideal pentru orice lucrare de frezare. Nu este nevoie să cumpărați mai multe plăci de router sau accesorii!. Constructie metalica durabila. Fabricată din metal de înaltă calitate, această placă va rezista ani de utilizare grea fără rugină sau deformare. Te poți baza pe el pentru toate nevoile tale de prelucrare a lemnului!. Taie perfect lemnul. CutMate este proiectat pentru a vă ajuta să tăiați și să crești ușor materialele din lemn, oferind proiectelor dvs. un finisaj profesional și de calitate de fiecare dată.. Ușor de instalat. Pachetul include toate piesele de placă necesare: placă metalică, șuruburi, piulițe, piesa metalică și 4 inele. Puteți găuri și instala orice router de tăiere cu ușurință și precizie.. Potrivit pentru diferite dimensiuni de scule. Cu 4 inele de inserare diferite pentru router, CutMate poate găzdui o gamă largă de dimensiuni de router, asigurându-vă că aveți instrumentul potrivit pentru lucrare.. Descriere: :Placă de frezat pentru masa de prelucrare a lemnului. Inclus în set: 1 placă de frezat - 235 x 110 x 8 mm (distanța orificiilor 62 x 70 mm), 4 inele roșii (6.8, 13.3, 27.7, 31 mm), 1 pachet de șuruburi de fixare cu piulițe, 1 știft de pivotare. Setul nu include::masa din lemn, masina de frezat electric. Materiale: : aliaj de aluminiu, plastic.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha