În Stoc
61 lei PRP 86 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -29% OFF
-
+

Plansa de desen cu proiector Sketchiko la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Sketchiko Sketchiko – Planșă de desen cu proiector. Decorează-ți prăjiturile sau du-ți copilul într-o călătorie pentru pictură. Pur și simplu proiectați orice imagine de pe dispozitivul dvs. mobil și urmăriți-o cu ușurință.. Replicarea perfectă a imaginilor pe orice suprafață.. Linii și detalii perfecte. Obțineți linii perfecte și detalii complicate cu tabla transparentă. Este conceput pentru a spori precizia proiectelor tale creative.. Perfect pentru diverse proiecte. Acest instrument versatil poate fi folosit pentru schițe, decorarea torturilor sau proiectarea prăjiturii. Este un must-have pentru oricine iubește să creeze și să inoveze.. Obțineți rezultate impecabile de fiecare dată. Suprafața clară și proiecția constantă înseamnă că puteți realiza lucrări de artă impecabile de fiecare dată, indiferent de nivelul dvs. de calificare..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha