În Stoc
131 lei PRP 174 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -25% OFF
-
+

Pompa de aer pentru umflare NanoFlow la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


NanoFlow NanoFlow – Pompă de aer pentru umflare. Această pompă de aer compactă umflă și deumflă paturile pneumatice, echipamentele de înot și jucăriile fără efort. De asemenea, servește ca lampă - un însoțitor excelent pentru activități în aer liber!. Umflați orice într-o clipă. Pompa puternică umflă până la 20 de colaci de salvare sau 4 paturi de aer atunci când este complet încărcată! Umflați totul super rapid, fără a folosi puterea.. Ajutor mare pentru exterior sau situații de urgență. În afară de faptul că umfla lucrurile cu un efort minim, pompa are o lumină LED încorporată. Oferă până la 10 ore de lumină continuă și poți alege între 4 moduri de iluminare.. Ia-l oriunde cu tine. Este atât de mic încât ți se potrivește în mână și cântărește doar aproximativ 100 de grame, astfel încât să îl poți lua cu ușurință cu tine. Designul său mic și compact este perfect pentru călătorii și nu va ocupa mult spațiu în geantă sau mașină.. Utilizare largă în gospodărie. Această mini pompă de aer electrică vine cu nouă duze diferite. Acest lucru îl face perfect pentru umflarea unei game largi de obiecte, inclusiv echipamente sportive, jucării pentru piscină și saltele pneumatice.. Pregătiți-l pentru utilizare în cel mai scurt timp. Încărcați mini-pompa electrică de aer cu ușurință cu cablul USB inclus. Acest lucru este rapid, convenabil și vă asigură că pompa de aer este întotdeauna gata de funcționare atunci când aveți nevoie.. Descriere: o pompă de aer.. Dimensiuni:47 x 47 x 88mm. Capacitatea bateriei:1300mAh. Ambalaj: 1 pompa, 9 duze, 1 cablu USB.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha