În Stoc
121 lei PRP 161 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -25% OFF
-
+

Pompa de ulei de motor Exolium la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Exolium Exolium - Pompă de ulei de motor. Pompa electrică puternică pe care o poți folosi pentru diferite lichide, inclusiv motorină, ulei de motor, ulei de încălzire și apă! Această pompă este perfectă pentru schimbarea uleiului de motor, transferul de lichide între rezervoare, precum și pentru extragerea apei din rezervoarele de dimensiuni medii și mici.. Pompă electrică pentru motorină, ulei de motor, ulei de încălzire și apă. Oricine îl poate folosi. Acum puteți schimba uleiul de motor, puteți transfera lichide sau puteți goli un rezervor de apă cu o singură apăsare a unui buton. Pur și simplu conectați pompa de ulei de motor la sursa de alimentare și poate pompa continuu timp de 20 de minute.. Folosește-l oricând și oriunde. Extractorul de ulei de motor este compatibil cu alimentarea mașinii de 12 V și poate fi conectat la bateria mașinii. Acest lucru vă permite să îl utilizați oriunde aveți nevoie.. Conceput pentru a fi utilizat în lichide. Filtrul durabil nu ruginește niciodată, iar adaptorul cu șurub detașabil permite curățarea cu ușurință a filtrului. Pompa poate fi scufundată în siguranță în apă sau ulei de motor.. Pompă practică și ușor de depozitat. Cu o lungime de doar 20 cm, aveți întotdeauna această pompă în cutia de scule sau portbagajul mașinii. Portabil și ușor de transportat în grădină, piscine, ateliere de reparații sau câmpuri.. Util în situații neașteptate. Pentru schimbarea de urgență a lichidelor, cum ar fi scurgerea unui rezervor sau subsoluri inundate și multe altele! Această pompă multifuncțională este utilă în multe situații.. Descriere: Pompa de ulei motor. Material: aliaj de aluminiu, cupru motor. Tensiune:: 12V (DC). Dimensiuni: : Lungime: 20cm; Lungimea firului: 2,5m; Diametru: 51 mm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha