În Stoc
43 lei PRP 64 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -33% OFF
-
+

Portofel compact de lux Powllet la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Powllet Powllet – Portofel compact de lux. Portofel cu design premium, de dimensiuni reduse, dar cu sloturi ample pentru carduri și suport pentru numerar – dispune de protecție de blocare RFID împotriva furtului!. Se potrivește în orice buzunar sau geantă!. Cel mai rapid acces la carduri. Accesați cardurile dvs. rapid și fără efort cu ajutorul mecanismului inovator pop-up.. Protejează împotriva furtului digital. Tehnologia de blocare RFID a portofelului vă protejează informațiile personale împotriva scanărilor neautorizate.. Fabricat cu materiale premium. Combinația dintre fibră de carbon durabilă și piele premium nu numai că arată bine, ci și se simte bine în mâini.. Organizează-ți lucrurile esențiale cu ușurință. Păstrați-vă cardurile și numerarul ordonat. În ciuda dimensiunilor sale compacte, acest portofel este conceput pentru a păstra tot ce aveți nevoie într-un mod minimalist.. Subțire, compact și mai mic decât palma. Nu iese din buzunarul sau din pantaloni și nici nu își schimbă forma..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha