În Stoc
119 lei PRP 159 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -25% OFF
-
+

Portofel de dama Vissinia Colour - Pink Colour - Pink la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Colour - Pink Vissinia Vissinia – Un portofel de femeie. Pentru orice femeie care își dorește un portofel de înaltă calitate, la modă, cu o capacitate mare, acest portofel de femei cu trei orificii este alegerea potrivită. Material: PU. Portofel de dama triplu cu capacitate mare. Mai mult spațiu și depozitarea mai sigură a cardurilor, bancnotelor și monedelor. Cu 15 sloturi pentru carduri și o fereastră de identificare, 1 buzunar pentru monede cu fermoar, 1 compartiment lung cu fermoar, 1 compartiment pentru bancnote, acest portofel oferă tot spațiul și siguranța necesare.. Usor de transportat. O curea de transport poate fi atașată și detașată printr-o singură apăsare a mecanismului. Atașați o cheie la curea și țineți-o la îndemână tot timpul.. Nu pierde timpul căutând lucruri. Toate articolele dvs. pot fi organizate frumos și la îndemână în mai multe sloturi și compartimente. Nu vei pierde timpul, o singură privire la portofel și vei găsi articolul pe care îl cauți.. Calitate superioară. Are o flexibilitate bună, textură moale a suprafeței, cusături duble robuste și margini tăiate îngrijite. Dimensiunea de 9,5 x 3 x 13,5 cm este super practica.. Designul elegant. Culoarea frumoasă, dimensiunea compactă și designul simplist îl fac un portofel elegant. Pielea PU de bună calitate îi conferă o notă elegantă.. Descriere: :Un portofel de femeie cu mai multe compartimente.. Material: :PU. Culoare: violet, albastru, gri deschis, turcoaz, bej, roz. Dimensiuni: :9,5 x 3 x 13,5 cm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha