În Stoc
131 lei PRP 173 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -24% OFF
-
+

Portofel pliabil, la modă Asherey Colour - Brown Colour - Brown la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Colour - Brown Asherey Asherey – Portofel stilizat. Sinteza ideală a designului vintage sofisticat și a spațiului organizat tematic pentru toate obiectele tale de valoare. Material: piele ecologica. Securitate mai bună a banilor pentru clasă. Designul pliabil vă oferă și mai mult spațiu. Este elegant și subțire, dar când îl desfășești obții o capacitate mare. Dimensiunile portofelului inchis sunt 19 cm x 9 cm x 1,5 cm - il poti depozita cu usurinta in orice geanta.. Vă protejează lucrurile de deteriorare și cădere. Nu vei mai pierde nici măcar cea mai mică monedă. Acest lucru este garantat de o cataramă de siguranță și un buzunar ascuns spațios care se închide cu fermoar.. Alegeți o culoare. Maro sau roșu - care este culoarea ta? Nuanțele clasice scot în evidență detaliile stilizate ale acestui accesoriu de modă în cel mai bun mod..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha