În Stoc
60 lei PRP 85 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -29% OFF
-
+

Pui lipiciosi care zboară Quaquapult la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Quaquapult Quaquapult – Set de 20 de praștii distractive. Lansați găinile lipicioase pe perete sau pe ținta dorită și bucurați-vă de distracție interesantă care durează ore întregi. Jocul anului!. Bucurați-vă de distracție interesantă care durează ore întregi!. Pur și simplu trageți, vizați și eliberați. Această jucărie este concepută pentru distracție fără efort.. Bucurați-vă de ore întregi de distracție cu pui zburător. Aceste jucării de ejectare oferă divertisment nesfârșit pentru copii și adulți deopotrivă. Lansați-le și urmăriți cum se lipesc de pereți, adăugând entuziasm oricărei adunări.. Loviți la petreceri. Adaugă emoție oricărei petreceri cu acești pui zburători. Atât copiii, cât și adulții vor participa la joc.. Cine poate lansa puii cel mai departe. Pune degetul arătător în gaură, trage coada înapoi, țintește-ți ținta și eliberează!.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha