În Stoc
52 lei PRP 75 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -31% OFF
-
+

Rola de aluat cu motive de sărbătoare Deerly la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Deerly Deerly – Sucitor cu motive de sărbători. Anul acesta, încântați pe toată lumea cu prăjituri de vacanță! O rolă în relief cu motive de sărbătoare vă va permite să decorați cu ușurință aluatul și prăjiturile. Materiale: Lemn de fag. Anul acesta, încântați pe toată lumea cu prăjituri de vacanță!. Deveniți cea mai bună gazdă de petrecere!. Deerly este un sucitor exclusiv cu motive, ideal pentru rularea cookie-urilor de Crăciun și a altor petreceri. Orice petrecere ați organiza, serviți-i biscuiți cu design de cerb și nu lăsați pe nimeni flămând.. Fii creativ și original!. Știftul din lemn în relief este sculptat cu modelul rafinat al unui cerb. Șansa perfectă de a fi creativ pentru fiecare ocazie și de a provoca zâmbete celor dragi.. Mai distractiv în timp ce coaceți. Coacerea prăjiturilor nu a fost niciodată mai ușoară și mai distractivă decât acum. Folosiți acest sucitor pentru decorațiuni de patiserie sau prăjituri de lux, pâine scurtă, biscuiți de bază și multe altele, în timp ce vă distrați.. Încălzește-ți casa cu fursecuri capodoperă. Dulciurile unice vă vor încălzi casa într-o chestiune de secundă. Surprindeți pe toată lumea din casa dvs. și faceți-i fericiți cu noile prăjituri de avere provenite din bucătăria dvs.. Învățați-vă copiii să gătească cu ușurință. Copiii dvs. se vor bucura de coacere și vor învăța mai repede cu Deerly. Deoarece știftul nostru de gătit vine cu mânere ușoare de prindere rotative, este destul de simplu de utilizat.. Descriere: Deerly este un coș de gătit cu un motiv proiectat. Material: Lemn de fag. Dimensiuni: 35 cm x 4,5 cm. Culoare: Culoare lemn natural.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha