În Stoc
285 lei PRP 367 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -22% OFF
-
+

Router WiFi wireless EasyNet la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


EasyNet EasyNet – Router WiFi fără fir. Experimentați o conexiune la internet perfectă ca niciodată cu routerul nostru WiFi fără fir. Proiectat ținând cont de nevoile dvs., acest dispozitiv compact este întruchiparea confortului, vitezei mari și durabilității.. Libertatea de a utiliza internetul de mare viteză oricând și oriunde. Pentru uz casnic, birou și vacanțe. Indiferent dacă căutați modalități de a îmbunătăți semnalul acasă sau la birou sau dacă aveți nevoie de un dispozitiv pentru întregul grup în călătorii - EasyNet este soluția dvs.. Viteză superioară. Acest router WiFi oferă viteze de descărcare de până la 150 Mbps și viteze de încărcare de până la 50 Mbps. Experiența ta pe internet nu a fost niciodată mai rapidă!. Baterie de lunga durata. Routerul portabil găzduiește o baterie puternică cu litiu, oferind mai mult de 50 de ore de utilizare și șase ore de funcționare continuă. Rămâneți conectat fără să vă faceți griji cu privire la încărcare!. Conexiune practică pentru toate dispozitivele. Conectați toate dispozitivele familiei dvs. simultan! Până la 10 utilizatori pot partaja acest router la o distanță de 50 de metri, făcându-l un partener excelent de călătorie.. Utilizare simplă. Doar introduceți o cartelă SIM, încărcați routerul și puteți începe să îl utilizați! Este atât de simplu.. Descriere: Router WiFi fără fir. Viteza maximă de descărcare: 150 Mbps. Viteza de încărcare: 50 Mbps. Max. numărul de dispozitive conectate:10.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha