În Stoc
18 lei PRP 32 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -44% OFF
-
+

Rozariu unic de buzunar Armilla la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Armilla Armilla - Rozariu unic de buzunar. Rozariu de rugăciune cu design modern, cu simboluri ale credinței și o amuletă fericită!. Rozariu lucrat manual. Un rozariu de rugăciune unic și lucrat manual pe care îl poți purta în buzunar. Este realizat din margele frumoase mate de culoare neagră care sunt înșirate pe o frânghie maro de calitate care nu se va rupe.. Simboluri nemuritoare de protecție. Rozariul este îmbogățit cu pandantive unice. La un capăt se află o cruce cu crucifixul lui Iisus, în timp ce la celălalt este o monedă cu chipul Sfântului Benedict care te va proteja oriunde ai merge.. Frumos aspect arhaic. Rozariul conține o gravură frumoasă de înaltă calitate care îi conferă un aspect arhaic. Astfel, amintește de bijuterii antice, vechi extrem de valoroase și se transmite cu bucurie din generație în generație.. Pentru un sentiment de securitate și conexiune cu Creatorul. Bijuterii unice în ținută vintage cu simboluri spirituale și eterne care te vor proteja în timp ce îți împodobesc perfect încheietura mâinii.. Curățați-vă mintea pentru rugăciuni adevărate. Un rozariu cu perle special conceput vă ajută să vă concentrați și să vă concentrați asupra unui ritual spiritual personal și să vă canalizați mai bine gândurile și dorințele.. Descriere:: Armilla - Rozariu unic.. Materiale:: aliaj de zinc, sticla. Culoare:: negru-maro. Dimensiune margele: 10 mm.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha