În Stoc
164 lei PRP 215 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -24% OFF
-
+

Rucsac cu rezervor de apă Hike2O la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Hike2O Hike2O - Rucsac cu rezervor de apă. Rucsac tactic pentru transportul maxim sigur si usor al apei cu care iti vei potoli rapid setea! Vine cu un rezervor bonus suplimentar pentru dublul rezervei.. Satisfaceți nevoia de bază și rămâneți hidratat în timpul activităților obositoare. Cu acest rucsac, nu va trebui să te zgarci cu apă, deoarece cu un rezervor suplimentar, te asigură că vei transporta o cantitate suficientă de lichid.. Te mentine hidratat. Apa este esențială pentru performanța noastră zilnică și pentru funcționarea organismului. De aceea, acest rucsac te ajută să-ți potolești setea în timpul tuturor tipurilor de activități fizice.. Rucsac tactic cu rezervor mare. Un rucsac cu rezervor de apă integrat conceput pentru membrii forțelor speciale care îl poartă cu ei chiar și la cele mai solicitante sarcini.. Extrem de ușor și confortabil. Datorită spatelui și curelelor de umăr bine căptușite, cu acest rucsac de apă veți efectua chiar și cele mai solicitante eforturi fizice fără nicio dificultate.. Rezervor de apă bonus. Alături de rucsacul cu rezervorul de apă, primești și un rezervor suplimentar cu care îți vei asigura o aprovizionare suficient de mare cu apă pentru o perioadă lungă de timp..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha