În Stoc
71 lei PRP 99 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -28% OFF
-
+

Scaun plutitor pentru piscina si inot AquaZen la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


AquaZen AquaZen – Scaun plutitor pentru piscină și înot. Răsfățați-vă cu relaxarea relaxantă, plaja și socializarea în scaunul plutitor pentru piscină, perfect adaptat pentru fiecare vârstă.. Perfect pentru relaxare și plajă. Experimentați relaxarea supremă în timp ce faceți plajă și vă relaxați în piscină, cu scaunul nostru confortabil de piscină. Designul său versatil îl face perfect pentru orice ocazie și activitate, de la savurarea unei băuturi răcoritoare până la socializarea cu prietenii și familia.. Distracție pentru întreaga familie. AquaZen scaunul de piscină plutitor este conceput pentru a oferi confort și relaxare maxime pentru fiecare vârstă, astfel încât să vă puteți răsfăța cu ușurință să vă relaxați, să faceți plajă și să socializați în piscină.. Vă ajută să vă relaxați și să vă bucurați. Scaunul de piscină este completarea perfectă pentru orice piscină, permițându-vă să experimentați un confort și relaxare de neegalat în timp ce vă bucurați de soare și apă.. Ușor și compact. Scaunul plutitor de piscină are un design compact și ușor, de asemenea, îl face ușor de depozitat și transportat atunci când nu este utilizat. Îl puteți purta cu ușurință în geanta de plajă sau îl puteți depozita în vehicul atunci când călătoriți.. Simplu de utilizat. Scaunul plutitor pentru piscină nu este doar confortabil și durabil, dar este și incredibil de ușor de instalat. Pur și simplu conectați plasa la cotiera plutitoare și sunteți gata să vă relaxați și să vă bucurați de soare cu stil.. Descriere: Scaun plutitor pentru piscina si inot. Material: :EPE. Dimensiuni: :7,5 x 150 cm.. Suportă greutate: :până la 90 kg..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha