În Stoc
59 lei PRP 83 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -29% OFF
-
+

Set șurubelniță Magnito la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Magnito Magnito – Set de bucăți de șurubelniță și suport pentru biți. Biți și suporturi magnetice inovatoare care vor face munca mai ușoară pentru fiecare meșteșugar sau amator. Setul de șurubelnițe practice ajunge cu ușurință în toate locurile inaccesibile și nu scapă niciodată șuruburi. Un set complet cu care fiecare sarcină poate fi finalizată ușor, rapid și fiabil. Deșurubați toate dimensiunile șuruburilor fără alunecare sau deteriorare. Biții special concepuți cu un cap magnetic puternic vor elimina orice șurub. Magnetul va atrage șurubul, astfel încât să nu-l pierdeți și veți găsi mai ușor de îndepărtat.. Magnetism puternic care prinde rapid și ușor fiecare șurub. Datorită magnetismului puternic, fiecare șurub va fi îndepărtat fără efort. Sprijiniți-vă, deșurubați și treaba se face într-o clipită.. Potrivit pentru mobilier, aparate și produse mecanice. Biții incredibili sunt potriviți pentru lucrări mecanice, auto, de acasă ... În plus față de toate aceste posibilități, acestea sunt potrivite și pentru șurubelnițe și burghie electrice și manuale.. Schimbare simplă de biți. Suporturile magnetice facilitează schimbarea obositoare a biților. Se țin ferm, sunt ușor de instalat și îndepărtat. Când aveți nevoie de o schimbare rapidă, acum o veți face cu viteza luminii.. Deșurubați fiecare șurub fără ajutorul unui expert. Niciodată mai ușor, dar mai profesionist. Acum ești propriul tău stăpân care sare în ajutorul celor care nu au auzit încă de acest produs grozav!. Descriere: Magnito biți de șurubelniță și suporturi cu magnetism puternic. Dimensiuni: Biți 25 mm, 50 mm, 65 mm, 70 mm, 90 mm, 127 mm, 150 mm }, Holders 60 mm, 75 mm, 100 mm, 150 mm.. Diametrul mânerului: 6,35 mm. Ambalare: Set de 7 biți și 4 suporturi de biți de diferite dimensiuni.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha