În Stoc
79 lei PRP 109 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -28% OFF
-
+

Set 2 foarfece de bucatarie Skarex la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Skarex Skarex - Set de 2 foarfece de bucătărie. Aceste foarfece de bucătărie sunt realizate din oțel inoxidabil pentru a ușura totul - de la dezosarea ușoară a puiului până la tăierea rapidă a condimentelor.. Nu vă mai luptați în timp ce pregătiți ingrediente solide. Tăiați fără efort ingredientele solide. Cu lame din oțel inoxidabil, aceste foarfece pot tăia fără întreruperi oasele de pui și legumele.. Economisiți timp la pregătirea alimentelor. Indiferent dacă sunteți carne dezosată, curățați pește, tăiați, spargeți nuci... aceste foarfece sunt suficient de versatile pentru a face față oricărei sarcini.. Dezosați carnea de 2 ori mai rapid și mai ușor decât folosind un cuțit. Tăieri ascuțite și precise chiar și atunci când dezosați carnea. Un instrument de încredere și de două ori mai rapid pentru această sarcină..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha