În Stoc
123 lei PRP 164 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -25% OFF
-
+

Set 2 pungi de depozitare Storalee la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Storalee Storalee – Set de 2 pungi de depozitare. Cel mai simplu mod de a maximiza spațiul în apartament. Două pungi mari de depozitare care se potrivesc sub patul tău pot înlocui un dulap întreg!. Materialul este ușor de curățat și necesită o întreținere minimă.. Maximizați-vă spațiul de stocare. Aceste geanta de depozitare sub pat oferă o soluție de capacitate mare. Perfect pentru optimizarea spațiului nefolosit de sub patul tău.. Îți păstrează lucrurile în siguranță și curate. Protejați-vă articolele de praf, apă și dăunători. Aceste pungi de depozitare sunt fabricate din material nețesut, impermeabil, care asigură ca lucrurile dumneavoastră să rămână uscate și curate.. Genți pliabile atunci când nu sunt folosite. Economisiți spațiu atunci când nu le folosiți. Pungile de depozitare pot fi pliate cu ușurință și ascunse, păstrând spațiile de locuit îngrijite și ordonate..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha