În Stoc
22 lei PRP 38 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -42% OFF
-
+

Set 3 coliere zodiac Astrea Horoscope sign - Fish Horoscope sign - Fish la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Horoscope sign - Fish Astrea Astrea - Set de 3 coliere zodiacale. Arată-ți semnul astrologic cu coliere rafinate. Nu sunt doar accesorii, ci o modalitate de a te conecta mai profund cu zodia ta.. O bucată din galaxia divină care îți aparține!. Simte puterea constelației tale. Un colier cu simboluri astrologice puternice va fi amuleta ta și îți va oferi putere și inspirație în situațiile dificile.. Bijuterii care spun povestea ta personală. Pune-ți amprenta cu bijuterii care reflectă călătoria ta personală și identitatea zodiacală.. Atingeți potențialul zodiacului dvs. Aceste coliere sunt o reamintire zilnică a calităților și potențialului tău unic, inspirându-te să-ți trăiești cea mai bună viață conform stelelor.. O notă de cosmos în viața ta. Valorificați trăsăturile și punctele forte ale zodiei dvs. Aceste coliere vă permit să îmbrățișați acest val ceresc cu eleganță și grație.. Cadou unic personalizat. Aceste coliere sunt un cadou ideal deoarece sunt personalizate. Dăruiește-le cuiva pe care vrei să o faci să se simtă specială!.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha