În Stoc
9 lei PRP 21 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -57% OFF
-
+

Set autocolante de protectie BriSecurity la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


BriSecurity BriSecurity – Set de autocolante de protecție. Sperie hoții în cel mai ușor mod posibil. Asigurați-vă motocicleta, bicicleta sau scuterul cu 5 autocolante de protecție. Sperie hoții în cel mai ușor mod posibil. Asigurați-vă motocicleta, bicicleta sau scuterul cu 5 autocolante de protecție. Autocolantele reflectorizante sporesc securitatea zi și noapte. Caracteristica reflectorizante nu numai că descurajează furtul în timpul zilei, dar este și vizibilă în condiții de lumină scăzută, oferind protecție non-stop.. Durabilitate de lungă durată în toate condițiile. Autocolantele dvs. de protecție rămân vizibile și eficiente, zi de zi. Durabilitate în lumina soarelui și căldură asigurată, fără a se estompa în condiții dure.. Instalarea este rapidă și simplă. Nu aveți nevoie de unelte. Doar decojiți și lipiți autocolantele pe vehicul. Este atât de simplu să adăugați un strat suplimentar de securitate și să vă asigurați liniștea sufletească.. Se îmbină perfect cu vehiculul dumneavoastră. Cu diferite forme și culori disponibile, puteți selecta autocolantele perfecte pentru a se îmbina cu bicicleta dvs., îmbunătățind aspectul acesteia.. O soluție versatilă pentru toate bicicletele. Indiferent dacă mergi pe bicicletă, scuter sau motocicletă, autocolantele noastre funcționează eficient pentru a-ți proteja vehiculul..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha