În Stoc
62 lei PRP 88 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -30% OFF
-
+

Set de îngrijire a feței și unghiilor Manax la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Manax Manax – Seturi de îngrijire a unghiilor și a feței. Acest set de lux include tot ce aveți nevoie pentru îngrijirea personală - 2 tăietoare de unghii, pilă de unghii, lingură pentru urechi, foarfece pentru sprâncene, lingură cu două capete. Acum primești 1 set suplimentar GRATIS.. Acum primești 1 set suplimentar GRATIS!. Veți primi 1 set GRATIS!. Unghii frumoase fără tratamente costisitoare. Acest set multifuncțional vă va asigura că unghiile dvs. sunt frumoase și îngrijite, fără a fi nevoie să cheltuiți bani pentru tratamente scumpe.. Set compact pe care nu te vei simți în poșetă. Puteți purta acest set cu dvs. Designul compact se potrivește fără efort în orice geantă sau bagaj.. 2 seturi în ambalaj, astfel încât să-l poți avea întotdeauna pe al tău. Vei primi 2 seturi, așa că poți avea întotdeauna unul pentru tine. Poți cadou cuiva cuiva sau îl poți păstra în baia familiei..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha