În Stoc
41 lei PRP 62 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -34% OFF
-
+

Set de 12 unelte de udare DripDrops la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


DripDrops DripDrops - Set de 12 unelte de udare. Un dispozitiv de udare a plantelor cu o supapă de control vă va uda în mod adecvat plantele. Grădina ta va deveni mai luxuriantă, plantele de apartament mai verzi și va deveni un randament mai bun de legume.. Un dispozitiv de udare a plantelor cu un comutator cu supapă de control vă va uda în mod adecvat plantele. Grădina ta va deveni mai luxuriantă, plantele de apartament mai verzi și va deveni un randament mai bun de legume.. Bucurați-vă de vacanță și lăsați-vă plantele în mâini sigure. Aparatul de udare a plantelor va avea grijă de plante, legume, grădini interioare și exterioare, chiar și atunci când nu sunteți prin preajmă. Prin setarea unui debit adecvat de apă, va păstra plantele proaspete.. Nu veți uita să udați plantele. În acest set, veți obține 12 dispozitive automate de udare a plantelor pe care le puteți amplasa pe mai multe locuri și mai multe plante. Veți avea grijă de toate, fără a uita să udați unele dintre ele.. Instalare rapidă în doar 10 secunde. Nu este nevoie să găuriți sau să tăiați găuri în partea de jos a sticlei. Doar așezați fixatorul pe sticlă, apoi întoarceți sticla cu susul în jos!. Oferă o utilizare îndelungată. Adapatorul automat pentru plante este fabricat din plastic PP de inalta calitate si il puteti folosi in mod repetat deoarece fiecare picurator de irigare asigura o durata de viata indelungata.. Controlați puterea de pulverizare a apei. Cu atașamentul integrat, vei putea controla pe deplin cantitatea și viteza scăderii apei în funcție de nevoile plantei.. Descriere: 12 piese adapatoare automate pentru plante. Culori: Albastru și verde. Dimensiuni: :135x35x35 mm. Material: PVC.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha