În Stoc
49 lei PRP 71 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -31% OFF
-
+

Set de 2 dispozitive de îndepărtare a scamelor pentru țesături LintOff la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


LintOff LintOff – Set de 2 dispozitive de îndepărtare a scamelor pentru țesături. Gata cu materialul pufos după o singură spălare! Acest instrument elegant revigorează bluzele și cămășile tale preferate, aducând finețea în câteva secunde.. Păstrați un aspect lustruit cu un efort minim.. Îndepărtează cu ușurință bucățile de fibre de pe țesături. Acest dispozitiv portabil este conceput pentru a îndepărta eficient scamele și fibrele de pe haine. Vă ajută să vă păstrați hainele să arate noi și proaspete.. Menține calitatea și textura țesăturii. Acest mini dispozitiv asigură că puloverele și paltoanele dumneavoastră arată impecabil, prelungindu-le viața și îmbunătățind aspectul.. Fețe duble pentru dublă eficiență. Experimentează de două ori puterea de curățare. Designul nostru cu două capete acoperă o suprafață mai mare, făcând îndepărtarea hainelor mai rapidă și mai eficientă decât oricând..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha