În Stoc
15 lei PRP 29 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -48% OFF
-
+

Set de 3 împingători de cuticule Ungili la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Ungili Ungili – Set de 3 împingătoare de cuticule. Obțineți cu ușurință unghii impecabile și bine îngrijite și luați rămas bun de la întâlnirile costisitoare la salon. Materiale: plastic, ceramica. Obțineți cu ușurință unghii impecabile și bine îngrijite. Promovează creșterea corectă a unghiilor și aspectul lustruit. Folosirea regulată a acestor împingătoare de cuticule ajută la asigurarea unghiilor lungi și puternice, care au un aspect frumos și natural.. Actualizați-vă rutina de îngrijire a unghiilor. Asigură o experiență sigură și eficientă de îngrijire a cuticulelor chiar dacă nu ești un profesionist.. Îndepărtarea fără efort a cuticulei. Designul înclinat face ușor îndepărtarea cuticulelor, netezirea unghiilor și repararea marginilor unghiilor fără nicio deteriorare.. Ușor de curățat și de întreținut. Pur și simplu clătiți-le după utilizare. Aceste instrumente durabile pot fi refolosite, oferind îngrijire de lungă durată a unghiilor și reducând deșeurile.. Rezultate de calitate la salon acasă. Obțineți unghii cu aspect profesional în confortul propriei case, îmbunătățindu-vă rutina de îngrijire a unghiilor cu ușurință..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha