În Stoc
34 lei PRP 52 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -35% OFF
-
+

Set de 3 șosete calde de iarnă Soti la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 99 lei!


Soti Soti - Set de șosete calde. Bucurați-vă de căldura blândă datorită acestui set de 3 perechi de șosete care vă vor menține picioarele calde chiar și la - 30 de grade. Materiale: 70% poliester, 30% spandex. Confort, căldură și senzație de moliciune. Stratul interior este realizat din materiale moi, care îți îmbrățișează ușor picioarele. Bucurați-vă de confortul și căldura supreme.. Designul elegant. Șosetele au un design fără sudură care le face elegante. Pot fi purtate cu diferite ținute și totuși arată elegant.. Perfect pentru condiții meteorologice dure. Aceste șosete sunt ideale pentru persoanele care petrec mult timp în aer liber în zilele reci. Ele vor oferi căldura și moliciunea necesare picioarelor.. Păstrați picioarele uscate. Încălțăminte grea de iarnă poate provoca transpirație suplimentară. Materialele cu absorbție rapidă vor face picioarele să rămână uscate.. Fără vezicule sau disconfort. Aceste șosete nu vă vor cauza nici un fel de vezicule sau disconfort! Design fără sudură și materiale moi, care nu vă strâng picioarele.. Descriere:: Un set de trei perechi de șosete calde.. Materiale: 70% poliester, 30% spandex. Ambalaj: 1x pereche neagră, 1x pereche verde, 1 x pereche bej. Dimensiune: Universal.

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha