În Stoc
57 lei PRP 82 lei TVA 19% inclus
PREȚ WOW -30% OFF
-
+

Set de 3 masini de tuns unghii Cutanio la Super Pret
Toate produsele beneficiaza de Garanție și Factura cu TVA 19% inclus
Transport GRATUIT la valoare totala de peste 150 lei!


Cutanio Cutanio - Set de 3 mașini de tăiat unghii. Indiferent dacă aveți unghii subțiri, groase sau casante, aceste mașini de tuns sunt concepute pentru a le tăia ușor și precis!. Tăiere de precizie pentru unghii perfecte!. Tăierea unghiilor mai ușoară. Tunderea și modelarea unghiilor nu a fost niciodată mai ușoară! Făcut pentru a scurta chiar și cele mai dure unghii fără efort și iritarea cuticulelor!. UTILIZAREA FACILITATA REDUCE POSIBILITATEA DE RĂNIRI. Designul ergonomic al acestui arc dublu facilitează utilizarea foarfecelor de tăiere, în special pentru persoanele în vârstă. Un astfel de design minimizează semnificativ posibilitatea rănirii.. Design special - cu compartiment pentru unghii tăiate. Compartimentul igienic de depozitare a unghiilor este convenabil și ușor de golit și curățat.. Fără despicare și crăpare a unghiilor. Dispozitivele de tuns ascuțite și eficiente reduc riscul de despicare și crăpare a unghiilor. Acest lucru este esențial pentru unghiile sănătoase și bine îngrijite.. 3 mașini de tăiat unghii de înaltă calitate într-un singur ambalaj. Acest set conține 3 instrumente esențiale, făcând rutina de îngrijire a unghiilor eficientă și plăcută..

Ambalajul este intr-o limba de circulatie universala, engleza sau chineza, unele produs vin sigilate cu folie, altele fara, la alegerea producatorului.
Limba de utilizare este engleza si include aproape toate limbile. Limba romana este optionala, la alegerea producatorului.
Imaginile produsului pot avea diferente usoare de culori fata de imaginea produsului din aceasta pagina.

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha